All About Tickets and Presale / Vše o lístcích a předprodeji

All About Tickets and Presale / Vše o lístcích a předprodeji

Q&A: PRESALE, TICKETS AND PRICES FOR FLUFF '22

 

(česky níže)

 

 *****

GENERAL INFO:

Prices: Weekend ticket - CZK 1800 (€ 70)
One-day ticket - CZK 900 (€ 35)
Presale via GoOut.net >> HERE (GoOut accepts cards, apple pay and google pay)

ALTERNATIVE PURCHASE METHODS:

We do not offer any alternative way of purchasing presale tickets at the moment.

TICKETS AND PRICES AT THE DOOR:

As always, we will be selling tickets at the festival gates from the afternoon of Thursday 28 July 2022. The prices are the same as the presale prices listed above.

***** 

Q: Why is there a presale? There has never been a presale for Fluff before.

A: This is true. It is the first time we have sold tickets via a presale. There are changes we need to make in order to secure the festival's future. The festival is an independent event and is fully self-financed. The advance ticket sale gives us more flexibility and stability in the months before the festival. It gives us more options to plan accordingly as well.

 

Q: I don't have a bank card; how can I buy a ticket?

A: Unfortunately, goout does not offer bank transfers from accounts in foreign currencies. Unless you have friend with a card you cannot purchase a presale ticket at the moment. We are aware of this limitation; we have been contacted by people from outside Czechia who are unable to purchase tickets and we are definitely not going to exclude people with no cards from the festival. We are monitoring the number of tickets sold closely and if there is a high number of tickets sold via the presale, we will open up a bank transfer option and/or we will keep enough tickets to be sold at the door.

 

Q: I'm used to paying less for presale tickets, why is the door price the same? Why should I buy a ticket in advance?

A: The price was set based on the festival budget and our anticipated attendance. Different pricing is a marketing tool used to motivate people to commit to the festival. Cheaper tickets in presale would only mean more expensive tickets at the door. As mentioned above, the presale is an important tool for us and it enables us to finance the festival more easily. It is especially crucial this year - after two cancelled years and in a situation which is new to everyone both socially and politically. The presale is already proving to be very important for us and it might be the main key to securing the festival's survival. Buying advance/presale tickets is a very important sign of support for us.

 

Q: I can’t afford to pay the entrance fee; can I still attend the festival?

A: Yes, just like every year, we offer a way to participate and help with the festival in exchange for lower or free entry. This can be done before, during or after the festival. Keep an eye on the website for info or email us at info@underdogsprague.org

 


 

Q&A: PŘEDPRODEJ A VSTUPNÉ NA FLUFF '22

 

*****

VŠEOBECNÉ INFO:

Ceny: Celofestivalové vstupné - 1800 Kč
Jednodenní vstupné - 900 Kč
Předprodej na GoOut.net >> ZDE

ALTERNATIVNí METODY PŘEDPRODEJE:

V současné chvíli neexistuje jiný způsob předprodeje než přes GoOut.net

VSTUPNÉ A CENY NA MÍSTĚ:

Jako obvykle budeme prodávat vstupenky i na místě, od čtvrtečního odpoledne (28.7.). Ceny budou stejné jako u předprodeje - viz. výše.

*****

Q: Proč jste letos spustil předprodej? Předprodej nikdy nebyl.

A: To je pravda. Letos je to poprvé, co prodáváme lístky v předprodeji. Abychom zajistili/y budoucnost festivalu, museli/y jsem udělat pár změn. Festival je nezávislý a kompletně samofinancovaný. Předprodej nám dodává flexibilitu a stabilitu v měsících před festivalem a také nám umožňuje lépe plánovat.

 

Q: Nemám kreditní/debitní kartu. Jak si můžu předem koupit lístek?

A: GoOut umožňuje platbu převodem, ale jen v rámci České republiky. Pokud jsi z ciziny, je zapotřebí karta. Takže pokud kartu nemáš, anebo nebo nemáš kamaráda/kamarádku s kartou, který/á za tebe transakci udělá, lístek jinak momentálně předem koupit nelze. Tohoto omezení jsme si vědomi/y. Kontaktovalo nás už několik lidí z ciziny, kteří/které si nebyli/y schopni/y lístek koupit. Určitě nechceme z festivalu vyčlenit lidi bez karty. Bedlivě monitorujeme počet prodaných lístků a pokud se v předprodeji lístků prodá hodně, umožníme přímou platbu převodem na účet a/nebo vyčleníme dostatek lístků k prodeji na místě.

 

Q: Jsem zvyklý/á platit v předprodeji nižší částku než na místě. Proč je cena stejná?

A: Cenu lístku jsme stanovili/y podle našeho rozpočtu a odhadované účasti. Odlišení cen v přepdrodeji a na místě je marketingový nástroj, ale nižší cena vstupného v předprodeji by znamenala, že by cena na místě byla vyšší než je stanovená teď. Jak je uvedeno výše, předprodej je pro nás důležitý nástroj, který nám umožňuje festival snáze financovat, což je teď, po dvou zrušených ročnících a za současné sociální a politické situace, důležitější než kdy dřív. Už teď se ukázalo, že je pro nás předprodej zásadní a dost možná klíčový pro přežití festivalu. Koupě lístku předem pro nás znamená velkou podporu.

 

Q: Lístek si nemůžu dovolit. Můžu se přesto festivalu zúčastnit?

A: Ano, tak jako každý rok je možnost se zapojit a vstupné si částečně nebo úplně odpracovat. A to před, během nebo i po festivalu. Pokud máš o tuto možnost zájem, sleduj náš web nebo nám pošli mail na info@underdogsprague.org