PREMIERE: Stream New EP by Czech Hardcore Punks Empty Hall of Fame

PREMIERE: Stream New EP by Czech Hardcore Punks Empty Hall of Fame

Czech hardcore outfit Empty Hall of Fame present today their brand new four-track EP titled Minuty Ticha ("Minutes of Silence"), this time with a new member behind the drums and for the first time in the band's thirteen year history with Czech lyrics. After the split with Prague-based punks Thalidomide, this is EHOF's another vinyl release. The album was recorded at Ziki Records and SF Mini, mixed by Blum and mastered by Šaman. The EP is a one-sided 12” in 200 copies (100 on black and 100 on white vinyl). It includes an insert with Czech and English lyrics, and features artwork by Tomáš Motal.

*****

Tuzemská hc parta Empty Hall of Fame dnes představuje své nové čtyřtrackové EP Minuty Ticha, které po dvanáctipalcovém splitku s pražskými Thalidomide znamená pro kapelu další vinylový zářez. Poprvé za třináctiletou existenci EHOF jsou texty v češtině. Další novinkou je členská obměna za bicími. Deska se nahrávala u Zikiho (Ziki Records) a na olomoucké SF Mini. O mix se postaral Blum a master má na triku Šaman. Deska vychází jako jednostranný 12" v celkovém nákladu 200ks (100ks černých a 100ks v bílé barvě). Součástí je také insert s texty v češtině i angličtině. O celkový artwork se pak postaral Tomáš Motal.

 

 

The record will be available at two release shows: 19th Dec, 2019 in Olomouc at SF Mini and 20th Dec, 2019 in Prague at Café Na půl cesty.

Starting today, you can order the album either directly from the band or from the labels participating in the release: Animator (animator@riseup.net), Dis-šrot (Dis-srot.records@seznam.cz), GRF, Stanley Star a PHR.

*****

Deska bude k dostání ve fyzické podobě na „křestech“ přímo u kapely, a to 19.12 v Olomouci na SF Mini a 20.12 v Praze v Café Na půl cesty.

Již dnes je možné desky objednat u kapely nebo u labelů, které se podílely na vydání: Animator (animator@riseup.net), Dis-šrot (Dis-srot.records@seznam.cz), GRF, Stanley Star a PHR

 

tour poster