Anti-folk duo Crywank Release New and Final Album

crywank

James and Dan from the always-on-the-road anti-folk duo Crywank called it a day and set for a several month long farewell world tour that has been unfortunately interrupted by the COVID-19 craziness. This years Fluff was to host their very last show ever, which was kind of sad and exciting at the same time.

The bad news is that Fluff Fest 2020 is not happening for obvious reasons. The good news is that you can now listen to Crywank's new (and unfortunately final) Fist Me 'til Your Hand Comes Out My Mouth, which is probably the best soundtrack to our mood right now. According to Crywank, this is probably their weirdest stuff and it's largely abot how the band has affected the duo's friendship and how their friendship has affected the band.

*****

James a Dan z anti-folkového dua Crywank se rozhodli tento společný projekt zabalit. Ještě před tím, se však vydali na několikaměsíční rozlučkové turné, které mělo vyvrcholit na letošním Fluffu úplně posledním vystoupením kapely. Turné bylo přerušeno kvůli probíhající pandemii COVID-19, Fluff Fest 2020 se ze stejného důvodu musel zrušit úplně.

Abychom ale nepřinášeli jen špatné zprávy, máme tu i jednu dobrou. Crywank vydali novou (bohužel tedy i poslední) desku Fist Me 'til Your Hand Comes Out My Mouth, kterou si teď můžete poslechnout. Pro je to ideální soundtrack k našemu momentálnímu rozpoložení. Podle Jamese a Dana je to zatím jejich nejpodivnější počin a zabývá se hlavně tím, jak kapela ovlivnila jejich přátelství a jak přátelství naopak ovlivnilo kapelu.

 

Crywank: Bandcamp / Facebook

 

*********** 
***********

As Fluff Fest 2020 had to be cancelled due to the COVID-19 pandemic, we have decided to support grass-roots organisations and independent volunteers helping refugees in the Balkans and Greece. We have launched through the Czech initiative "Pomáháme lidem na útěku" (Czech Refugee Help) a fundrising campaign called Suppot Refugees with Fluff Fest 2020.  

More info HERE / You can donate HERE

*****

Vzhledem k situaci kolem pandemie COVID-19 jsme byli nuceni Fluff Fest 2020 zrušit. Namísto toho jsme se rozhodli směřovat energii na podporu grass-root organizací a nezávislých dobrovolníků pomáhajícím uprchlílkům na Balkáně a v Řecku. Skrze spolek Pomáháme lidem na útěku jsme spustili na darujeme.cz kampaň s názvem Pomoc uprchlíkům s Fluff Festem 2020 .

Více info ZDE / Přispět můžete ZDE